“Atunci când cineva îmi spune că există doar un mod de a face un lucru, reacţia mea instantanee este de-ai dovedi că greşeşte” (Picabo Street)
vineri, 10 septembrie 2010
vineri, 20 august 2010
28 martie 2010 ->>Varietati la Ateneu
Iulian Ambrosie, Mihaela Timofte, Elisa Stefan, Iulian Vasilica,
Teodor Munteanu,
Monica Vizitiu, Elena Vizitiu, Bianca Negura
5 martie 2010 la Casa Mihai Ursachi Iasi
Pentru a ura bun venit primaverii, un grup de copii au organizat o serbare in sala Casei de Cultura. Astfel, am fost invitati sa-i sustinem si sa colaboram si noi cu cateva piese. A fost foarte frumos si satisfactia cea mai mare a fost aceea de a vedea ca acei copii s-au distrat.
21 februarie 2010 ->>Varietati la Ateneu
Al doilea spectacol Varietati la Ateneu a avut loc in 21 februarie si s-au remarcat pe scena Cercul de muzica usoara Melos-prof. Gabriela Nechita si Cercul de muzica de estrada-prof. Sorina Paduraru de la Palatul Copiilor Iasi si la finalul spectacolului gazdele, adica Cenaclul Spune Ceva cu un recital.
Afisul spectacolului
Iulian Ambrosie, Monica Vizitiu, Alexandra Iliescu, Elena Vizitiu,
Elisa Stefan, Teodor Munteanu
13 februarie 2010 la Casa Pogor
Dupa cum am mai spus, fac parte din Cenaclul Spune Ceva. Astfel, am fost invitati la Casa Pogor sa cantam cateva piese cu ocazia sarbatoririi zilei de nastere a poetei Otilia Cazimir. Si fiindca acest cenaclu se bazeaza pe muzica folk, domnul Teodor Munteanu a compus doua piese pe versurile Otiliei Cazimir. Astfel, am cantat piesele Vara si Unde-s ochelarii.
Monica, Alexandra, Elena, Iulian Ambrosie, Teodor Munteanu(in verde)
marți, 6 iulie 2010
19 ianuarie 2010 la patinoar
Fiind o zi foarte faină pentru un episod la patinoar, ne-am strâns vreo 20 de ştrumfi împreună cu doamna dirigintă şi ne-am îndreptat spre platoul de gheaţa din Bucium. Era normal că nu ştiam să patinez...era prima dată pentru mine(totuşi, nu eram singura!) Am avut parte de momente foarte amuzante, deoarece fiecare călca pe picior greşit la patinoar oricât de multă experienţă ar fi avut.
La început(grupul curajoşilor care au luat foarte multe trânte)
Înainte de contactul duşmanului nostru:gheaţa!
Noi, fetele!
Nu ştiam încă ce ne aşteaptă!
Georgiana, care a stat mai mult pe margine şi Alexandra(Monica, mai uşor!)
Of! Gheaţa asta...dar am avut parte de o mare porţie de râs!
Haideţi doamna dirigintă! Vedeţi că se poate?(replica asta am preluat-o şi eu)
Georgiana, care se împrietenise cu bara podului,
deoarece nu vroia să primească mozol.
Dar Bogdan a ştiut cum să o dea deoparte!
Iaca Bogdan! N-ai scăpat nici tu! Era şi normal că n-ai să rezişti la atâtea fete:)) !
Nu e corect! Să vedeţi ce mozol vă fac eu la şcoală!
(Gata Bogdane! Ai luat un singur mozol...mai vrei unul?)
Şi astfel s-a terminat o zi ! Cu o multime de râsete, cu o campioană la căzături(Paula Gearbă) şi cu multe amintiri frumoase!
Niciun fulg de zăpadă nu cade vreodată într-un loc greşit.
duminică, 14 martie 2010
17 ianuarie 2010- Varietăţi la Ateneu
Nu de mult timp sunt membră a Cenaclului Spune Ceva de la Ateneul Tătăraşi, un cenaclu în devenire. Mă pot mândri cu faptul că sunt a doua membra după domnul Munteanu. În principiu, favorabilul gen de muzică promovat la acest cenaclu este muzica folk. Cei care doresc să ni se alăture pot veni în timpul acordat repetitţilor, adică în fiecare miercuri între orele 16:30-18:30 şi sâmbată între orele 13:30-15:30. După câteva repetiţii am intrat şi în spectacol: Varietăţi la Ateneu. A fost un succes total din punctul meu de vedere. Cei din sală au cântat cu noi, au plâns, deoarece muzica folk determină o mare sensibilitate în sufletul oamenilor iubitori de frumos.
Afişul spectacolului
Teodor Munteanu, Eliza Ştefan, Monica Vizitiu şi Iulian Vasilică
Câţiva dintre cei care au strălucit pe scena Ateneului
duminică, 7 martie 2010
15 decembrie 2009 - schimbul de cadouri clasa a VIII-a B
Moş Crăciun(Iulian) şi asistenta lui(Andrada)
Aşteptând nerăbdători cadourile
Ca de fiecare dată...o poză de grup clasa a VIII a B
Felix şi Răzvan
Diana şi Răzvan
O poză de grup afară, fiind minunaţi de atmosfera Crăciunului
Monica şi doamna dirigintă Daniela Abageru
Crăciunul nu constă în a ne deschide cadourile către cei iubiţi , cât a ne deschide inima către ei. (Janice Maeditere)
sâmbătă, 6 martie 2010
11 decembrie 2009 - funda umană "Deschide-ţi inima!" în cadrul luptei anti-SIDA
Am participat la această activitate un colectiv mare de elevi, astfel ajungând printre primele şcoli clasate în funcţie de numărul participanţilor, iar Iaşul având record anul acesta.
25 octombrie 2009 - treseu pe dealulurile Iasului
Într-o zi de duminică ne-am hotărât împreună cu dna prof. de biologie Alina Răduianu să facem un traseu pe dealul Repedea. Astfel, am invitat-o şi pe dna dirgintă Daniela Abageru, mama noastră, şi am călătorit împreună cu încă vreo 7 colegi din clasa doamnei prof. de biologie. În acea zi se schimbase în ora de iarnă şi mi-am dat seama târziu. Alexandra mă sunase şi îmi spusese dimineaţă şi am hotărât să mergem mai devreme, deoarece eram sigure că va mai veni şi altcineva şi să nu plece crezând că a întârziat. Şi acea persoană care a uitat de trecerea orei a fost chiar doamna dirigintă. Astfel am stat o oră şi am abordat tot felul de subiecte.
După ce ne-am adunat toţi, am pornit spre Plopii fără soţ, unde ne-am întâlnit cu domnul prof. de geografie Vasile Papaghiuc şi elevii de la centru de excelenţă. Aveam să ocolim prin stânga plopii şi să urcăm dealul de unde se deschidea perspectiva asupra Buciumului şi să străbatem cam 12 km în 4 ore si jumătate, făcând opriri pentru orientare şi explicaţii geologice.
Domnul Paraschiv, explicându-ne diferenţa dintre rocile sedimentare şi cele vulcanice, respectiv cristaline
Domnul prof. Papaghiuc,un profesor foarte iubit în şcoală
O poză de grup: clasa a VIII-a B si a VII-a C, împreună cu doamnele diriginte Daniela Abageru şi Alina Răduianu
Monica şi Florina
Pe drum, poate puţin înfometate ,dar bucuroase că am avut încă o ieşire în care am povestit multe lucruri legate de copilăriile noastre, de excursiile ce ne-au rămas întipărite în sufletele noastre, hlizindu-ne de la orice lucru
Marina, Monica, Alexandra şi Florina, 4 fete ce se aventurau să mearga "pe sus". "Cine mai era ca noi?[:))]"
Şi o mică pauză, în care am avut parte de câţiva covrigi, astfel lăsând-o pe dna dirigintă fără mâncare, deoarece noi nu ne-am aşteptat la un drum atât de lung.
Şi iar o poza de grup, de data aceasta la Releu
Astfel de ieşiri trebuiesc făcute cu elevii. În acest mod, elevii învaţă multe lucruri fără a-şi da seama, deoarece acestea pot reprezenta un interes pentru unii . Păcat că unii dintre noi nu stiu cât de multe avem în Iaşul nostru.
Nostim este că, atunci când trăieşti într-un oraş, amâni să-l cunoşti - şi de obicei până la urmă nu-l cunoaştem niciodată. (Paulo Coelho)
Abonați-vă la:
Postări (Atom)